Homestyling och Inredningshjälp

[4 mars 2014]

Homestyling.

-öka försäljningspriset med 10%!

Syftet med homstyling är att skapa rätt förutsättningar för att nå ett så högt försäljningspris som möjligt. En snygg och attraktiv bostad med rätt färger, accessoarer och en genomtänkt helhet ger fler budgivare, snabbare avslut och ett högre försäljningspris. En generell bedömning är att försäljningspriset ökar med genomsnitt 10%. Dessutom är kostnaden för homestyling avdragsgill.

Jag hittar och framhäver din bostads styrkor och framhäver att ditt hem andas skönhet och rymd. Jag hjälper dig med en plan för hur du arrangerar din befintliga inredning men bostadens arkitektur till en helhet, så att rummen framträder från sina bästa sidor.Det är kompositionen av färg, form, design, ljus som gör slutresultatet. Jag följer nya trender och kombinerar med egna initiativ för att på bästa sätt öka attraktionskraften inför försäljning.Köparen letar efter ett hem som tilltalar dem känslomässigt, möter deras behov och som uppfattas välskött.

Du kan välja på dessa 3 alternativ:

OPTIMERA BAS:

Vi hjälper dig med en plan för hur du själv kan iordningställa ditt hem inför fotografering och visning. Av oss kan du hyra kuddar, mattor, gardiner och övriga inredningsdetaljer som passar just till din bostad.

Kostnaden för konsultationen är från 1 500 kronor . Hyra av stylingprodukter tillkommer.

 

OPTIMERA EXTRA:

Vi kommer till dig innan fotografen med stylingprodukter och  iordningställer  och stylar  inför fotografering och visning.

Kostnaden för detta är från 5 000 kronor.

OPTIMERA EXTRA PLUS:

Har du en tom bostad möblerar vi den och stylar inför fotografering och visning.

Kostnaden för detta är från 10 000 kronor

Inredningshjälp

Väldigt många är intresserade av inredning men tycker samtidigt att det är svårt att lyckas skapa det man verkligen vill. Nästan alltid finns en bra grund att bygga på men det kan vara svårt att veta var och hur man ska börja. Det är kompositionen av färg, form, ljus och detaljer som gör slutresultatet, inte de enskilda komponenterna i sig. Vi ger dig tips och råd om möbler och möblering, belysning, färgsättning, tapetval och accessoarer efter just dina behov, förutsättningar och önskemål. Vi hjälper dig att skapa en genomtänkt helhet i ditt hem. Vilken stil passar just dig eller ditt företag? Vi erbjuder konsultation på alla nivåer. Kanske räcker det med en mindre genomgång och du själv utför arbetet i egen takt eller så väljer du att anlita oss för en mer omfattande styling där du låter oss ta hand om helheten.

Boka en tid för ett hembesök!