Textilier & Sömnad

Våra utvalda leverantörer inom textilier och sömnad har produkter med mycket hög kvalitet skapade av erkända designers. Vi har fria hembesök i Kalmar och på Öland där vi tillsammans hittar det som passar dig och din bostad.

Beställningsförfrågan , klicka här!
Sunbrella

Happindoors textilverkstad

Prisexempel:

Tyg Blockbuster från Mimou 559 kr/meter med bredden 300 cm. Vid 2,5 meters takhöjd och en 3 meters bred gardin blir tygkostnaden 1566 kronor och sömnaden 450 kronor. Den totala gardinkostnaden 2016 kronor.

Kontakt / beställningsförfrågan

Hör av dig till oss! Fyll i dina kontaktuppgifter och ett meddelande så kontaktar vi dig snarast möjligt.

    Enligt dataskyddsförordningen (”GDPR”) vill vi informera om att dina personuppgifter från vårt webbformulär kommer att behandlas. Vi sparar och behandlar personuppgifter så som namn, e-post och telefonnummer. Syftet med en sådan behandling är för att kunna kontakta dig och besvara ditt meddelande. Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är det samtycke som du lämnade innan du skickade in webbformuläret. Du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke till behandlingen. Ett återkallande påverkar inte lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.
    Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på e-post info@happindoor.se.
    Läs mer på sidan Integritet / GDPR.