Textilier & Sömnad

Våra utvalda leverantörer inom textilier och sömnad har produkter med mycket hög kvalitet skapade av erkända designers. Vi har fria hembesök i Kalmar och på Öland där vi tillsammans hittar det som passar dig och din bostad.

Sunbrella

Happindoors textilverkstad

Prisexempel:

Tyg Velvet Uni från Astrid 493 kr/meter med bredden 138 cm. Vid 2,5 meters takhöjd blir tygkostnaden 1 330 kronor och sömnaden 250 kronor. Den totala gardinkostnaden 1 580 kronor.

Kontakt / beställningsförfrågan

Hör av dig till oss! Fyll i dina kontaktuppgifter och ett meddelande så kontaktar vi dig snarast möjligt.

Enligt dataskyddsförordningen (”GDPR”) vill vi informera om att dina personuppgifter från vårt webbformulär kommer att behandlas. Vi sparar och behandlar personuppgifter så som namn, e-post och telefonnummer. Syftet med en sådan behandling är för att kunna kontakta dig och besvara ditt meddelande. Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är det samtycke som du lämnade innan du skickade in webbformuläret. Du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke till behandlingen. Ett återkallande påverkar inte lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.
Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på e-post info@happindoor.se.
Läs mer på sidan Integritet / GDPR.